Стало відомо, хто саме ховався під маскою Буйвола в гіпер шоу Маска: цього ви точно не очікували

Ніхто не очікував такого повороту подій. Ні прихильники, ні детективи не вгадали!

“Маска” – шоу, в якому в різноманітних незвичайних костюмах беруть участь українські знаменитості. Воно стартувало на телеканалі “Україна” минулої суботи, 16 січня і одразу ж полюбилося мільйонам українських глядачів. “Маска” є адаптацією міжнародного проекту Masked Singer компанії MBC Entertainment.

Успішний ефір

Під час першого ефіру повинно було стати відомо, хто ховається під масками Кози або Рози, але замість них участь вирішив взяти Буйвіл. Про того, хто прихований під маскою, планували розповісти наступного тижня.

Скасування

Із-за трагедії в Харкові і оголошення дня жалоби усі розважальні програми 23 січня в Україні були скасовані, проте особу Буйвола все ж розкрили. Їм був Олег Винник. Саме так він повідомив на своїй сторінці в Instagram. Для багатьох це стало шоком, адже глядачі були впевнені, що під маскою ховається продюсер і співак Потап. Також це означає що Олег Винник стане п’ятим детективом.

Другий епізод

У другому епізоді шоу телеканал обіцяє познайомити з вісімкою нових учасників, одним з яких буде 3,5-метровий Буряк. Також перед глядачами виступлять ефектна Бабка, грайлива Крапанка, мужній Носоріг, магічний Мольфар, милий Циклоп, розкішна Пава і величний Лев.

Тож, як виявилося, Олег Винник  ще кращий співак, ніж здавалося раніше, адже йому вдалося не тільки сховати своє обличчя, але й свій голос, що неймовірно важко навіть для професійного вокаліста.

Шоу набирає оберти та популярність. Певно далі буде тільки цікавіше!

Схожі статті