Колишня дружина Потапа присвятила йому вірш: ніяк не може забути минуле

Ірина Горова вирішила підігріти інтерес до своєї персони неоднозначною публікацією. Бідна Настя Каменських.

Новина про розлучення Потапа і Ірини Горової  сколихнула мережу у 2018 році. Втім, продюсери і власники MOZGI Entertainment розсекретили, що насправді не живуть разом вже давно.

“Уже п’ять років живемо окремо, а офіційно оформили розлучення два роки тому. І ми дійсно міцна, але не подружня пара”, – розповідала тоді Ірина виданню “Отдохни”.

Її колишній чоловік, Потап, додав, що вони не афішували цей факт через посилену зайнятість в проектах. Ірина розповідала що не дивлячись на те що вони розлучилися вони досі не можуть жити один без одного, але як друзі.

Дуету Потапа та Насті Каменських бути!

Згодом Потап просто підірвав Instagram шокуючою новиною: він одружився з Настею Каменських, з якою працював впродовж п’ятнадцяти років. Збулася мрія багатьох прихильників зіркового дуету. Мрія, яка вже була похоронена. І яка ожила в одну мить.

Щось коїться…

І ніби все йде своїм чередом, але Ірина Горова іноді підкидає дров. Наприклад, на минулій неділі вона приїхала до Мальдів, де відпочивало подружжя Потапенків. Дуже дивний вчинок.

Як і деякі публікації колишньої дружини Потапа. Наприклад, сьогодні вона опублікувала неоднозначний вірш:

Знов загадки

Чи являється опис до фотографії натяком на особистість Потапа, звісно залишиться таємницею. Але ми знаємо, як знаменитості полюбляють спілкуватися загадками. І можливо це одна з них.

Все ж таки Ірина та Потап – близькі люди, які прожили багато років разом в шлюбі. І звісно вони мають право зберегти один до одного ніжні почуття.

Схожі статті