Екс-холостячка Ксенія Мішина розповіла про свою найбільшу любов: це не Еллерт і навіть не син

Ксенія Мішина розповіла про зміни, які відбулися у ній за час участі у проекті "Холостячка". І йдеться не лише про зустріч з Олександром Еллертом.

Акторка і екс-холостячка Ксенія Мішина зізналася, що проект “Холостячка” дав їй більше, ніж розуміння себе та коханий чоловік поруч. Хоча під час зйомок вона дізналася про себе багато нового і відкрила нові інтереси і улюблені можливості проведення часу.

Для дівчини справжнім відкриттям стала Україна. Акторка зізналася, що на зйомках проекту під час зміни локацій, вона багато фотографувала, адже була вражена красою своєї країни. Для Ксенії Мішиної це був перший досвід таких довгих подорожей і, звичайно, нові емоції.

Зірка “Кріпосної” зізналася, що до зйомок проекту вони з сином ніколи не були в Карпатах, у які, до речі, акторка по-справжньому закохалася. Гори стали для Ксенії Мішиної куточком спокою, величі, гармонії та поваги. Саме після цього акторка прийняла рішення про те, щоб показати Україну своєму синові Платону.

Першим пунктом подорожі стала Одеса, куди Ксенія Мішина відправилася з рідними чоловіками. І, як здається самій зірці, її син вже почав любити Україну. У неї в планах ще багато міст і місць і зірка впевнена. що у неї все вийде, адже поруч з нею завжди її рідні чоловік, син і донька чоловіка.

Ксенія Мішина зі змією
Ксенія Мішина зі змією

Разом з тим Ксенія Мішина зізналася, що поки що їм важко змусити себе вибратися з готелю і вирушити досліджувати місто. Насправді саму Одесу вони лише почали вивчати.

Під час відпочинку з’ясувалося, що зірка серіалу “Кріпосна” боїться змій. І, хоча, вона про це не говорила, по її обличчю було видно, що дівчина не може розслабитися у присутності плазуна.

Схожі статті