Якою була зірка “Дизель-шоу” Марина Поплавська: спогади колег, рідних та друзів

Марини Поплавської не стало 20 жовтня 2018 року. Навіть зараз друзі та колеги акторки не припиняють згадувати її, вважаючи, що так вона назавжди залишиться з ними.

Акторка “DIZEL-studio” та незмінна героїня “DIZEL-шоу” Марина Поплавська була однією з найяскравіших артисток і просто неймовірною жінкою. Вона гостро переживала смерть великих людей і часто писала пам’ятні дописи на своїй сторінці.

Марина Поплавська, хоч і була відкритою та любила пожартувати на багато тем, своє особисте життя старанно приховувала. Якось вона розповіла, що її коханий іноземець і живе за кордоном. Більше про особисте Марина не згадувала.

Марина Поплавська під час роботи з DIZEL-шоу
Марина Поплавська під час роботи з DIZEL-шоу

Окрім роботи на сцені, вона була вчителькою у одній зі шкіл Житомира і на її уроки української мови та літератури діти ходили з радістю, адже дуже любили свою вчительку і вона відповідала їм тим самим. Для неї вони були її дітьми, яких у Марини Поплавської ніколи не було.

А от актори “DIZEL-studio” та “DIZEL-шоу” замінили їй родину. Одна з актрис студії вікторія Булітко згадує, що саме у колективі Марина Францівна розквітла, змінилася і стала відкритішою. Крім того, дівчина особливо сильно переживала втрату акторки, яка стала її найближчою подругою. Саме їй, будучи учасницею проекту “Танці з зірками” Вікторія присвятила родин зі своїх виступів.

Про особливі відносини з Мариною Францівною згадує і білявка Яна Глущенко. Вона зізнається, що досі не може повірити у те, що їхньої подруги більше немає. Дівчина зізнається, що зараз жінка часто приходить до неї у снах.

Так само навідується вона і до колеги Олександра Бережка. Актор згадує. що перед однією з поїздок з гастролями Марина Поплавська прийшла до нього і сказала, що їде з ними.

А от керівник студії, який найсильніше переживає втрату Марини, зауважує. що вона була неймовірно талановитою жінкою з широкою душею. Вона любила їх усіх, а вони відповідали їй взаємністю. підтримували і допомагали розкриватися.

Схожі статті