Тіна Кароль, Олег Винник, Віктор Павлік та інші українські зірки, які щиро вірять в Бога

Віра у Бога - це те, що допомагає багатьом долати життєві перешкоди. Цікаво, що багато знаменитостей попри свій зірковий статус продовжують слідувати заповідям.

Вважається, що духовність та шоу-бізнес ніяк не можуть спільно існувати. Останню сферу життя постійно звинувачують у брудних справах. Звісно, цього ніхто не заперечує. Проте, є знаменитості, яким віра у святе навпаки дає силу творити та дивувати своїх прихильників. Ми зібрали топ-5 українських зірок, які попри свій статус не втратили віри у Бога.

Тіна Кароль

Ця співачка давно замилувала всю Україну своїм ніжним голосом та чуттєвими піснями. Тіна полюбляє епатувати публіку відвертими образами. Більше того, Кароль не пропагує релігію у своєму блозі та не публікує фото зі свічками. Проте, глибоко у серці, жінка вочевидь має віру.

Вона повінчалася з Євгеном Огіром у церкві, аби їх шлюб був дійсним перед Богом.

Вінчання Тіни Кароль

Віктор Павлік

Улюбленець мільйонів хоч активно і не розповідає про свої духовні надбання, проте, на головні релігійні свята полюбляє публікувати міні-звіти власних надбань.

Ось, наприклад, на Водохреща, чоловік показав, як пірнає в ополонку.

Віктор Павлік – артист без комплексів.
Скріншот зроблено з Instagram-сторінки зірки.

Alyosha

Колишнє обличчя України на Євробаченні, співачка Альоша, нині не так часто з’являється на сцені, проте, активно веде свій Інстаграм. Жінка публікує кожен Великдень світлини з родиною, де всі разом відзначають свято.

Співачка Альоша разом з родиною на Великдень

DZIDZIO

Михайло Хома – таке справжнє ім’я співака, як і належить справжньому галичанину, дотримується всіх релігійних канонів та не забуває вітати своїх прихильників з головними православними святами.

Олег Винник

Цьому співакові й не потрібно зайвий раз акцентувати увагу на тому, що він вірує. Традиційними релігійними мотивами пронизана творчість артиста. У пісні “Плачуть Ікони” Олега оспівував Бога.

 

Схожі статті