Світлана Лобода перервала мовчання та заговорила про таємного обранця: Ліндеманн вже давно в минулому

Світлана Лобода знову потрапила в немилість своїх прихильників. Цього разу причиною став не лише фотошоп, а й прикраса на шиї зірки.

Українська співачка Світлана Лобода знову заінтригувала прихильників новим дописом. У ньому зірка естради натякнула на дуже важливу для неї людину.

Ймовірно, йдеться про Тілля Ліндеманна, з яким співачку пов’язують романтичні відносини і їх все частіше бачать разом. Крім того, молодшу доньку Світлана Лобода назвала Тільда, що дуже співзвучно з іменем лідера німецького рок-гурту “Rammstein”.

На знімку артистка позує у доволі відвертому топі на дуже тонких бретельках, чим привертає увагу до своїх форм. Проте увагу прихильників привернула прикраса у вигляді пташки з розправленими крилами.

Саме з прикрасою і був пов’язаний підпис під фото, у якому Світлана Лобода порівняла себе з пташкою, якій немає чого боятися, адже є кому довіряти. І саме за цією людиною вона готова йти все життя.

Цей допис не залишив прихильників байдужими і вони почали вгадувати, що ж сталося у житті улюбленої артистки. Декому здалося, що вона розлучилася з коханим і тепер самотня.

Коментарі під дописом Світлани Лободи
Коментарі під дописом Світлани Лободи

Як і раніше, цього разу Світлана Лобода знову отримала порцію критики за те, що зловживає фотошопом і прихильники ніколи не бачили її природну красу. Щоправда дехто спробував заступитися за артистку, зазначивши, що вона часто постає без макіяжу, але при цьому використовує фільтри.

Особливої уваги, крім зовнішності співачки Лободи, заслужила і прикраса, яка красувалася на ній. Зокрема, деяким прихильникам вона нагадала про третій рейх і символіку Другої Світової війни. Для повної схожості не вистачило лише свастики. Хоча декому це нагадало про лідера гурту “Rammstein” Тілля Ліндеманна.

Коментарі під дописом зірки
Коментарі під дописом зірки

Проте більшість прихильників, все ж вважають Світлану Лободу красунею і багато пишуть їй про це у коментарях.

Схожі статті