Юрій Горбунов показав Катю Осадчу без мейкапу на відпочинку: “Коли можна без слів”

Ведуча "Світського життя" Катя Осадча завжди з'являється на публіці при повному параді. А от її чоловік, Юрій Горбунов, звик бачити дружину зовсім іношою.

Ведучу “Світського життя” та “Голосу країни” Катю Осадчу неможливо сплутати з жодною іншою зіркою українського шоу-бізнесу. Вона вирізняється любов’ю до стильних і лаконічних нарядів та камелюшків. Саме через останнє її прозвали “королевою капелюшків”.

Прихильники настільки звикли бачити улюблену зірку у незвичних головних уборах, що часто без них їм важко впізнати зірку. У мережі Катя Осадча часто ділиться домашніми знімками, на яких вона без макіяжу. І такі світлини викликають лише позитивні емоції та коментарі прихильників зірки.

Крім того, не може не поділитися і знімками коханої дружини без макіяжу і Юрій Горбунов. Він пишається своєю другою половинкою, вважає її найкращою і не соромиться показати наскільки сильно він її любить.

Крім того, у буденному житті Катю Осадчу складно побачити з косметикою. Вона надає перевагу природній красі, якій багато хто може лише позаздрити. До того ж у прихильників. які бачать такою улюблену телезірку виникає лише одне питання: “Скільки ж ведучій років”.

Варто відмітити, що зірка “Світського життя” та “Голосу країни” Катя Осадча має неперевершений вигляд як з косметикою. так і без неї. Тому не дивно, що фанати телеведучої не завжди можуть визначити справжній вік Каті Осадчої.

Крім того, у повсякденному житті зіркова ведуча надає перевагу зручному і простому одягу. А замість вишуканих капелюшків на ній можна побачити звичайну кепку.

До того ж. у вільний час Катерина Осадча відмовляється від складних укладок і збирає волосся у пучок або хвіст.

Схожі статті