Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала підрослих спадкоємців відомого продюсера

Колишня дружина Потапа Ірина Горова вирішила похизуватися дітьми і показала, як виглядають син та падчерка продюсера.

23 травня 2019 року соцмережі сколихнула неймовірно радісна новина: Олексій Потапенко та Настя Каменських одружилися. Збулася мрія дівчат, які впродовж десятиліть росли та виховувалися не піснях відомого дуету та не переставали вірити, що між фігуристою кучеряшкою та жартівливим Потапом є роман. Тоді ж і стало відомо, що Потап розлучився з колишньою дружиною через Каменських ще в 2014-му році. Це стало сенсаційною новиною, адже ніхто про це навіть не підозрював.

Колишня дружина Потапа

Ірина Горова продовжувала увесь цей час бути членом керівництва MOZGI Entertainment. І продовжує зараз. Чи то з подачі Потапа, чи то з умов розлучення. А також вона продовжувала навідувати офіційні прийоми разом із колишнім чоловіком. Тож Потапу можна вручити нагороду “Містер Секретність”.

Старт для Потапа

Що ж до Ірини, про неї було мало, що відомо, поки слава Потапа не наздогнала їх сім’ю. Ірина Горова колись працювала касиром, народила доньку Наталю. Дослужилася до посади головного бухгалтеру. У 1999 році одружилися з Олексієм, а в 2008-му народила свого свою другу дитину Андрія Потапенка.

Спадкоємці

Саме його та свою старшу доньку Наталю вона показала у своєму Instagram акаунті. Відомо, що зараз мати відпочиває зі своїми двома дітьми на Мальдівах. Саме там, де ще неділю назад були Потап та Настя.

Андрій Потапенко із сестрою та матір'ю
Андрій Потапенко із сестрою та матір’ю

Здається, що подружжя залишається в добрих стосунках з Іриною та дітьми. А Андрій перетворюються у копію свого батька та дуже швидко росте, адже для дванадцятирічного віку хлопець виглядає дуже мужньо.

Андрій та Наталя
Андрій та Наталя

Щоб дізнатися більше про фантастичний роман Насті Каменських та Потапа дивіться відео:

Схожі статті