Як склалася доля головних героїнь серіалу “Татусеві доньки” та як вони виглядають зараз

"Татусеві доньки" стали хітом не тільки на російському телебаченні, але й на українському. На цьому серіалі виховувалося покоління. Що сталося з ними зараз?

Серіал “Татусеві доньки” – один з найуспішніших ситкомов в історії російського телебачення. Веселе та іноді курйозне життя батька-одинака і його п’ятьох доньок підкорило серця російських а українських глядачів, а за їх пригодами шанувальники спостерігали протягом 20 сезонів.

Маша Васнєцова (Мирослава Карпович)

Мирославі Карпович виповнилося 34 роки. Актриса після зйомок у відомому серіалі продовжила грати в кіно і театрі. Так само Карпович зайнялася модельною кар’єрою і стала озвучувати мультфільми. Найвідомішим проектом актриси так і залишилися “Татусеві доньки”, але останній рік її ім’я фігурує у всіх новинних хроніках. На жаль, така слава прийшла до Мирослави через нову роль – розлучниці. Влітку 2020 року в мережу потрапили відеокадри спільного відпочинку Мирослави Карпович і актора Павла Прилучного в Криму. Трохи пізніше ЗМІ стало відомо, що він переїхав до актриси. Нагадаємо, в травні 2020 року стало відомо, що зоряна пара Агата Муценіеце і Павло Прилучний розлучаються.

Даша Васнєцова (Анастасія Сиваєва)

Анастасія Сиваєва в “Татусеві доньках” чудово зіграла роль депресивної дівчини-гота. В реальності дівчина життєрадісна і любить яскраві кольори в одязі. ЗМІ писали, що молода актриса вийшла заміж за Дмитра Лебединського. Парі навіть приписують двох дітей. Але сама Анастасія Сиваєва своє особисте життя не афішує. Так само вона продовжує грати в театрі і бере участь в телевізійних проектах.

Женя Васнєцова (Дарина Мельникова)

Пацанку Женю зіграла талановита актриса Дарина Мельникова. Це було перша роль актриси, але після закриття серіалу актриса зіграла в понад тридцять картинах. Сьогодні Дарині Мельникової 28 років, вона популярна актриса і улюблена дружина і мати. У 2013 році актриса вийшла заміж за відомого актора Артура Смольянинова. У пари двоє дітей.

Галина Сергіївна Васнєцова (Єлизавета Арзамасова)

Найрозумнішу з сестер Васнєцових зіграла актриса Єлизавета Арзамасова. Актриса активно знімається в фільмах і грає в театрі. Нещодавно навколо дівчини розгорівся скандал. Стало відомо, що молода актриса зустрічається з відомим фігуристом Іллею Авербухом, який на 21 рік старше Лізи. Спочатку пара ретельно приховувала стосунки, але нещодавно стало відомо, що у Арзамасової і Авербуха було весілля.

Пуговка (Катерина Старшова)

Пуговка, яку зіграла Катерина Старшова, виросла з дівчинки в повнолітню даму. Актриса втомилася від своєї популярності після виходу серіалу і вирішила зав’язати з театральною діяльністю. Катя успішно пішла вчитися на факультет фундаментальної медицини МДУ. Катерина 15 років займається фігурним катанням і регулярно виступає.

Полєжайкін (Михайло Казаков)

Кращий друг сестер Васнецових і хлопець Галини Сергіївни – Ілля Полєжайкін – постійно дає журналістам нові інфоприводи для обговорень. До зйомок у серіалі актор вбив людину. Тоді хлопцеві було всього 16 років, тому термін позбавлення волі знизили до одного року. Казаков стверджує, що він заступився за подругу і не розрахував силу. Михайлу Казакову вдалося скинути зайву вагу і підкачати м’язи. Відомо, що у актора є дружина і двоє дітей. А нещодавно стало відомо, що Казаков потрапив в реанімацію. На початку липня він впав з 12-метрової висоти і дивом залишився живий. Зірка отримала серйозні травми, але лікарі вважають, що йому пощастило. Михайло ходитиме, ось тільки поки він змушений пересуватися в інвалідному кріслі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.