Олександр Еллерт забрав доньку та терміново вилетів закордон: що сталося в родині нареченого Ксенії Мішиної

Олександр Еллерт став фіналістом проекту "Холостячка". Ніхто до останнього не вірив, чи справжні почуття у пари.

Олександру Еллерту не просто далася кар’єра телевізійника. Простий хлопець з Донбасу пробував спочатку себе на сцені. Він брав участь у шоу “Розсміши коміка”, а потім виступав з “Луганською збірною” у Лізі сміху. Проте, він відчув, що його покликання – це сценарна творчість і йому пощасливилося стати автором “Вечірнього Кварталу”. Тим не менш, справжню славу принесла чоловіку участь у проекті “Холостячка”.

Олександр Еллерт
Олександр Еллерт у молоді роки, коли тільки починав кар’єру шоумена.

Як склалися стосунки з Ксенією Мішиною?

Спершу, ніхто не міг і передбачити, що Олександр стане обранцем акторки. За плечима у чоловіка вже був шлюб і тим паче є малолітня донька. На одну з програм він взяв з собою дитину, яка одразу сподобалась потенційній нареченій Еллерта.

Ксенія та Олександр на побаченні під час реаліті-шоу. Скріншот взято з програми “Холостячка”.

Проте, на руку і серце жінки був інший претендент: Олексій Тригуб – солідний бізнесмен. Він одразу справив враження надійної та ділової людини та й батько Мішиної схвально поставився до фіналіста.

Тепер ця парочка живе разом та вже навіть з’їздила на відпочинок до Карпат. А на одному з відео Ксенія навіть засвітила обручку.

Ксенія Мішина так захопилася розповідями про духовність, що геть забула зняти головну прикрасу.
Скріншот взято з Instagam-сторінки зірки.

Чому Олександру Еллерту знадобилося покинути Україну?

Чоловік напередодні ввечері опублікував дивне сторіз. Він виришив запитатися у своїх підписників, чи не потрібно здавати тест на коронавірус у випадку вильоту з країни.

Олександр Еллерт. Скріншот взято з Інстаграм сторінки зірки.

Виявилося, що все велике сімейство: він, його донька Еля, Ксенія з сином Платоном всього-навсього летять відпочивати. Проте, куди саме – невідомо.

Олександр Еллерт з родиною полетів на відпочинок. Скріншот взято з Інстаграм сторінки зірки.

Схожі статті