Тіна Кароль сидить в телефоні та не звертає уваги на режисера: поведінка зірки на “Голосі країни” вражає

Тіна Кароль - справжня поп-діва української естради. Проте, такий високий статус не має ставати на заваді нормальній роботі.

Тіна Кароль – це одна з найпопулярніших співачок сучасності. Її голос представляв Україну на Євробаченні та радував нас на День незалежності. Сьогодні ця поп-діва – одна з найбільш затребуваних артисток. Її радо запрошують на шоу та виступи. А на проекті “Голос країни” вона – справжня зірка та незмінна вже кілька сезнів тренерка.

Тіна кароль на прем'єрі шоу
Тіна Кароль на прем’єрі шоу

Розкішна білявка має дуже сильний характер: всі пам’ятають її історію кохання з Євгеном Огіром. Пережити те, що їй довелося під силу не кожній жінці.

Тіна Кароль з Євгеном Огіром
Тіна Кароль з Євгеном Огіром

Яка Тіна Кароль у роботі?

На сцені вона має абсолютно позитивний образ, але нещодавно зірка сама показала, як поводить себе на зйомках.

Тіна захоплено гортає стрічку новин у смартфоні. Навіть коли режисер дає команду, що на сцену виходить новий учасник, Кароль, не поспішає відкладати гаджет. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Дуже багато нарікань на роботу з Тіною було від її колишнього продюсера Олега Чорного.

Молода Тіна та її перший продюсер Олег Чорний

Чоловік, образившись, що від нього пішла зірка, почав усюди у медіа розповідати про свій досвід роботи з артисткою. Екс-продюсер Тіни Кароль казав, що жінка начебто вхопила зірку з небес, ні з ким нормально не може ужитися у колективі.

Тим не менш, у блондинки є й своя версія. За словами артистки, це саме з Олегом неможливо було працювати. Він ігнорував можливості для розвитку артистки та банально не підтримував її.

Тіна Кароль представляла свого часу Україну на Євробаченні. Фото з вільного доступу.

Тіна казала, що напередодні відповідального виступу, Олег їй хамив та погрожував своїм від’їздом. Згодо співачка вирішила, що буде краще не співпрацювати з цією людиною.

Схожі статті