Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк схудла до невпізнаваності: мов прозора

Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк схудла до не впізнаваності та опублікувала фото зі стрункими ніжками.

3 квітня 2021 року зірці популярного серіалу російського виробництва “Моя прекрасна няня” Анастасії Заворотнюк виповниться пятдесят років, півтора року з яких вона, за інформацією ЗМІ, лікарів та близьких, провела у вимушеній медикаментозній комі.

Причини недугу

Нагадуємо, що після досить пізньої вагітності і процедури штучного запліднення, Анастасії Заворотнюк діагностували онкологію. Московські лікарі поставили зірці жахливий діагноз – рак головного мозку. Довгий час стан Анастасії стрімко погіршувався, поки не дійшло до набряку мозку. Тоді лікарі були змушені відправити її в стан медикаментозної коми.

Донька актриси

Анна Заворотнюк з’явилася в центрі уваги громадськості в 2019 році, коли стало відомо, що її мама страждає від раку. Спочатку дочка Анастасії Заворотнюк ховалася від публіки, а потім вирішила розповідати про життя в своєму Instagram. Зараз Заворотнюк продовжує збільшувати свою аудиторію в соціальних мережах – за обліковим записом Анни на сьогоднішній день стежать понад 150 тисяч підписників.

В Анни Заворотнюк з’являється і більше хейтерів. Зараз критики найчастіше пишуть дочки артистки про її фігуру. На думку коментаторів, Анна дуже худа і, можливо, хвора на анорексію.

“У кожному пори року є щось своє, прекрасне. Люблю зиму, за відчуття казки коли за вікном завірюха, за затишний аромат імбирного печива будинку, за зустрічі свого дня народження, холодними і сніжними ранками в січні, і за передчуття чудес.
Тільки холодно ось правда! Але якщо закутатися по-хорошому, а не як я на цьому фото, то цілком терпимо “, – написала Заворотнюк.

Схожі статті