Зіркова пара Настя Каменських та Потап показали свій розкішний будинок: наче палац Пугачової

Творчість приносить не тільки задоволення, але й прибутки.

Одним з вагомих недоліків відомості є почуття, що виникають в шанувальників, окрім поваги та любові. Їм здається, що вони добре знають свого кумира. Ніби старого знайомого. Адже дивляться на нього з екранів телевізорів іноді більше десяти, а той двадцяти років. І це почуття абсолютно природнє.

Настя Каменських і Потап

Настя Каменських та Потап співають на сцені разом більше пятнадцяти років. І тільки декілька з них вони живуть, як подружжя. Нагадуємо, що пара довго приховувала свій роман та зізналася нещодавно. Подружжя опублікувало відео з весілля, чим сколихнуло соцмережі. Адже шанувальники музики Потапа та Насті мріяли про це ледве не два десятиліття.

Будинок

Настя вирішила показати прихильникам, як вони з чоловіком живуть, коли відсутні телекамери. Та публікує відповідні відео на YouTube-каналі та в Інстаграм.

Настя Каменських та Потап нічого не приховують від шанувальників. Та часто публікують фотографії у своїй домівці.

Їх домівка розташована під Києвом у селі Романівка. Відомо, що вони є сусідами подружжя Горбуновах. Подружжя будувало будинок самостійно, у європейському стилі. Площа їхнього житла сягає трьохста квадратних метрів, а будинок оцінюють в сімсот тисяч доларів. У ньому два поверхи, басейн, соснова роща, каміни, два гаражі та безліч інших зручностей.

Ніякого свята без свічок.

Судячи з інстаграму співачки, Настя та Олексій приймають гостей та проводять більшість вільного часу. Виконавиця неодноразово публікувала фотографії з домівки, чим вносила деяку ясність про своє житло. Зокрема, у пари багато літератури та новосодної техніки.

Їх домівка звісно далека від палацу Пугачової та Галкіна, навіть скромна. Але будинок неймовірно комфортний, приємний та багатий.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.