Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.

До свого заміжжя із продюсером та репером Потапом, Настя Каменських мала довготривалі стосунки, які, хоч і були палкими та сповненими романтики, завершилися через відстань. Пропонуємо дізнатися, хто ж той таємничий чоловік, який зміг завоювати увагу співачки.

У 2005 році, коли Настя ще була студенткою столичного вишу, її обранцем став одногрупник Володимир Дятлов. Спочатку їхні відносини були дружніми, але з часом переросли в романтичні.

Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання
Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання

Тоді Каменських активно будувала кар’єру, а Володимир всіляко її підтримував. Від шанувальників пара не ховалася – в інтернеті й досі можна знайти їхні спільні фотографії. Але доля внесла трагічні корективи в життя Володимира та Насті.

У 2006 році, повертаючись разом з концерту, вони потрапили в серйозну автокатастрофу. Автомобіль, у якому були закохані та родина Дятлова, перевернувся вісім разів. На жаль, в аварії загинули батьки й сестра Володимира.

Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання
Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання

Після втрати рідних Володимир повернувся до рідного Миколаєва, щоб підтримати бабусю, тоді як Настя залишилася в Києві, продовжуючи будувати кар’єру. Вони намагалися підтримувати стосунки на відстані, але з часом це стало неможливим, і у 2009 році пара розійшлася. Доля розвела пару, яка планувала побудувати спільне життя.

Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання
Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання

Попри розставання, Настя та Володимир зберегли теплі стосунки. Вони навіть разом похрестили дитину своїх спільних друзів. Наразі, точно не відомо, чим займається чоловік. Проте, відомо, що з часом Дятлов став директором сільськогосподарського підприємства і навіть відкрив свій заклад харчування у Миколаєві.

Схожі статті

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.