Настя Каменських у халатику показала свій дієтичний сніданок: здорова вагітність – здорове харчування

Настю Каменських вже не раз підозрювали у вагітності.

Зіркова співачка Настя Каменських нещодавно пережила справжню трагедію: жінка втратила батька. Та попри це вона дуже мужньо пройшла всі життєві випробування та негаразди, і навіть порадувала своїх слухачів новим треком про почуття.

Композицію Настя планувала присвятити Дню всіх закоханих, проте, вирішила випустити трек у найтяжчий період, як данину поваги до батька, якому дуже подобалась пісня.

Та, схоже біль від трагедії вже ледь-ледь відступає, адже співачка зібралася з родичами та близькими на сімейну вечерю. Разом рідні та друзі танцювали, багато сміялися та публікували життєрадісні відео зі своєї зустрічі.

Настя Каменських, як справжня господиня показала, як гарно прибрала стіл для гостин. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.
Мама Насті, Лідія Каменських танцює зі своїм зятем. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

У кінці свого вечора, Настя опублікувала знимок з усіма своїми гостями та розповіла, що найцінніше для неї – це зустрічі з близькими. Співачка написала у дописі до фото:

“Всім серцем люблю такі вихідні і то тепло, яке після них відчуваєш”

А вже вранці Настя опублікувала неоднозначну світлину у сторіз на своїй сторінці в Інстаграм, де показала себе заспаною. Але це не ключове, адже Каменських продемонструвала, що притримується здорового харчування.

Настя Каменських показала себе у домашньому халатику. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.
Настя тримається здорового харчування. Чи не при надії наша співачка? Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Чутки про вагітність Насті не вщухають. Вона й сама їх спровокувала, опублікувавши на Новий рік фото, де складається враження, що вона має акуратний животик.

Подивимося, чи справдяться сподівання всіх прихильників Насті.

Схожі статті