Канал “Україна” офіційно вибачився перед поп-дівою Тіною Кароль за образливі слова, які прозвучали в ефірі

Здається, що конфлікт рухається до свого завершення.

Телеканал “Україна” публічно вибачився перед співачкою Тіною Кароль за те, що в ефірі гіпершоу “Маска” Оля Полякова назвала зіркову колегу “відомою плакальницею”.

Офіційні вибачення

Невідомо, що саме спонукало представників каналу втрутитися в скандал між співачками, але свої особисті вибачення вони принесли в Instagram-акаунті програми “The Masked Singer”. Від імені каналу вони повідомили, що вони жалкують про це прикре непорозуміння.

Тіна Кароль, до речі, пообіцяла ребрендинг свого репертуару в презентувала нову пісню “Скандал”.

А також завжди раді бачити Тіну Кароль на сцені концертів і шоу “Україна”, адже неймовірно цінують талант співачки.

“Шановна Тіна, прикро, що фраза зіркового детектива шоу “Маска” була сприйнята вами і вашими шанувальниками, як особисту образу. Але людина, яка пережила таку життєву драму як ви, може відчувати світ особливо тонко і вразливо. Ми шкодуємо про це прикре непорозуміння. Канал “Україна” цінує ваш талант, ми завжди раді бачити вас на сцені наших концертів і шоу”, – написано в публікації-зверненні.

Оля Полякова

Нагадуємо, що під час останнього випуску гіпершоу “Маска” Суперблондинка Оля Полякова назвала Тіну Кароль “відомою плакальницею на похороні”. А Настя Каменських лише  посміялася з такої аналогії. В результаті спалахнув гучний скандал: користувачі соцмереж заповнили коментарі під публікаціями Олі та захищати особистість поп-діви.

Сама Кароль відповіла Поляковій, що та була права, адже вона і далі буде “плакати” по свому померлому чоловікові, а жити артистка буде заради сина Веніаміна.

Після цього Полякова зробила спробу вибачитися за свої слова і записала відео-звернення, в якому пояснила, що назвала Тіну “плакальницею” виключно через її “сумний репертуар”, а не через трагедію, яка сталася в її житті.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.