Як виглядають та чим займаються батьки епатажної телеведучої Катерини Осадчої

Що саме відомо про батьків епатажної телеведучої.

Ведуча популярної української телепрограми “Світьке життя”,яка транслюється на телеканалі ” 1 + 1 ” Катерина Осадча постійно тримає підписників у курсі всіх новин, що стосуються її родини. Вона з великим задоволенням демонструє чоловіка Юрія Горбунова та сина Івана.

Батьки Катерини Осадчої – люди не публічні

Проте, журналістка вкрай рідко ділиться з шанувальниками фотографіями своїх батьків. Однак іноді українська телеведуча робить винятки. У своєму Instagram знаменитість час від часу ділиться рідкісними фото з ними. Наприклад, на честь річниці їхнього весілля – 21 грудня, коли пара святкувала рубінове весілля.

Її тато виглядає, як справжній інтелегент, а мати, судячи, з фото полюбляє вишукане вбрання та елітні бренди.

У Олександра Осадчого та Анни Осадчої двоє дітей, двоє онуків і океан любові. Катерина Осадча зазаначила, що її батьки – крутий приклад для усіх, як зберегти любов, повагу і відносини крізь роки.

Пара, навіть після сорока років суспільного подружнього життя, виглядає щасливою та гармонійною.

Відомо, що за професією мама Катерини Осадчої  – бібліотекар, але врешті-решт вирішила присвятити себе родині і стала домогосподаркою. А батько зірки телебачення Олександр Осадчий – генеральний директор ДП ВО “Київприлад”.

Іноді батьки телеведучої з`являються з нею на різноманітних заходах, але на самих престижних, або ж цікавих. Зрозуміло, що мати світської левиці добре відома у вузьких кругах, але ті рідкісні кадри, якими ділиться Катя з користувачами, як свіжий подих повітря.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.