Популярна співачка Злата Огневич засвітила коштовну обручку на безіменному пальці: скоро весілля?

Злата Огневич приховує своє особисте життя від сторонніх очей, але ніхто не застрахований від помилок.

Нещодавно зірка української музики, власниця  зовнішності, якій би позаздрила Міс Всесвіт і якій в січні виповнилося тридцять пять років, поділилася з вірною  армією шанувальників новою публікацією, в якому запросила всіх на свій урок з вокалу.

Коштовна обручка

На свіжих кадрах вона позує біля свого синтезатора у теплій трендовій сорочці. На обличчі співачки мінімум макіяжу, на руках багато аксесуарів та просто зачіска з пробором посередині.

На очі відразу попадає обручка з величезним каменем на безіменному пальці знаменитості. Варто відзначити, що Злата Огневич вкрай рідко розповідає про особисте життя, вважаючи за краще приватність в цьому питанні.

“Справа була ввечері, робити було нічого 🌇🎧 Го в сторіз, там уроки вокалу 🎤”, – запропонувала підписникам Злата Огневич.

Здогадки

Шанувальники творчості Злати Огневич одразу здогадалися, що справа тут нечиста і почали заповнювати коментарі під вищевказаною публікацією своїми підозрами стосовно скорого весілля співачки. Також від уваги підписників не сховався новий манікюр артистки і її прекрасний вигляд.

Більшість коментарів містили компліменти щодо зовнішнього вигляду Злати та її неймовірного таланту.

До речі, у Огневич майже немає хейтерів серед користувачів, або ж вона змушує усіх так думати видаляючи коментарі. Але так чи інакше: глузувань та претензій на сторінці співачки, як це буває з багатьма українськими виконавцями, не знайдеш.

Сподіваємося, що на нас чекають приємні новини стосовно особистого життя Злати Огневич. Та навіть, якщо цього не станеться – головне, щоб артистка була щасливою.

Схожі статті