Як виглядає улюблена бабуся Марічки Падалко, яка поза камерами стає турботливою мамою і дружиною

Марічка Падалко показала жінку, яка вплинула на все її життя та зробила її шлюб щасливим.

Марічка Падалко — прекрасна журналістка, телеведуча, медіа-персона. Але вона чудова не тільки з професійної точки зору, але також, як людина.

Бабуся Тома

Бабуся Тома була однією з головних людей для телеведучої. Вона була наставником, а отже її сміливо можна назвати головою родини. Втрата жінки була неймовірно важкою для сімейства.

Пригадати усе

Бабуся Тома пішла життя минулого року 14 лютого. Тому Марічка вирішила згадати її та поділитися приємними спогадами, зв’язаними безпосередню з цією дорогою для неї людиною.

Марічка Падалко обожнювала свою бабусю і вирішила згадати її річницю її смерті.

“Ми вже рік без її порад, підтримки і любові. Символічно, що моя бабуся Тома пішла від нас саме на День Св. Валентина, бо для нас вона ним і була – мирила, об’єднувала, щось приховувала від кого треба, щось недоговорювала, щось підказувала. Єгору бабуся відпочатку нарадила «тримати мене в тонусі». Не знаю, що саме малося на увазі, але життя останні п’ятнадцять років було дуже насиченим. І завдяки її підтримці я на нього зважилася, за що їй буду завжди вдячна. «Нехай в тебе завжди так горять очі» – казала вона…Моїй двоюрідній сестрі вона розповідала, що «за поворотом ключа у вхідних дверях знала, в якому настрої повертався чоловік з роботи» і знала, чим краще відповісти. Так вона фактично керувала не однією сім’єю, а всією великою родиною. Тому нам вже рік, як її сильно не вистачає. Я з тих, хто мав дуже сильний зв’язок з бабусею, і про деякі наші «справи» вона дозволила розповідати рідним лише після смерті. Я спостерігаю, як багато моїх знайомих торік втратили бабусь, тому сьогодні моя свічка і за них теж!”, – повідала підписникам телеведуча щойно годинник пробив дванадцяту і на календарі з’явилася сумна дата – 14 лютого.

Схожі статті