Тіна Кароль вітала Катю Осадчу з вагітністю та співала їй на радість пісень: вся правда про зіркову дружбу

Чи існує дружба між зірками? Здається, що в шоу-бізнесі немає місця для щирих почуттів.

Ми всі знаємо Тіну Кароль, як талановиту співачку, яка проявила себе у ролі вірної та люблячої дружини. Проте, який вона друг – ми не знаємо, адже ця тема дійсно ніколи не підіймалася журналістами. Тим не менш, редакція “Сенсації” помітила, що Тіна Кароль підтримує дружні стосунки з Катериною Осадчею.

У цьому матеріалі ми розповімо, як товаришують зірки.

Тіна Кароль та Катерина Осадча. Фото взято на просторах мережі.

Катя з Тіною знайомі вже давно. Що ж, професія Осадчої змушує бути, так би мовити, “подружкою всіх” для того, аби брати свої блискучі інтерв’ю. Знають одна одну зірки вже давно. Познайомилися тоді, коли Кароль була ще зовсім юною співачкою, мала висвітлене волосся та тільки робила перші кроки до популярності.

Тіна Кароль та Катерина Осадча. Фото взято на просторах мережі.

Та дружні стосунки зав’язалися. У 2017 році Тіна Кароль привітала привселюдно свою подружку з вагітністю.

Це був рік, коли всі раділи за пару Осадчої та Горбунова, а в ефірі програми “Світське життя”, Тіна висловила дуже теплі слова для подружжя. Катя була при надії та чекала на появу молодшого сина Івана.

Для своєї подруги співачка заспівала ніжну пісню, де були слова:

“Мені здається, я тебе знаю вже тисячу років”

Катя теж не забуває робити приємно для зіркової подружки. Вона одна з перших намагається привітати діву з Днем народження та завжди намагається зробити невеликий сюрприз. Одного разу Осадча привезла для Тіни корону та стрічку-іменинницю.

Зради Дня народження Тіни, Катя приїхала з самого ранку до співачки. Фото взято на просторах мережі.

А ще дівчата полюбляють під час участі на “Голосі країни” зачаровувати глядачів своїми сукнями. Люблять домовлятися, що вдягти, як ось тут, коли вирішили створити своїми сукнями прапор України.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.