З’явилися докази романтичних стосунків між Андрієм Данилко і його партнеркою Білоконь: неочікувана розв’язка

Їх давно підозрюють у романі, але нарешті все стає на свої місця.

Популярний український співак Андрій Данилко, більш відомий під псевдонімом Вєрка Сердючка, є одним з найпопулярніших артистів в українському  та світовому шоу-бізнесі. Він яскравий і зухвалий на сцені, проте надзвичайно скромний у реальному житті. Він постійно намагається приховати особисті речі та ніколи не піариться на скандалах та романах.

Андрій Данилко та Інна Білоконь

Як відомо 47-річний артист Андрій Данилко мріє про велику родину. Час від часу йому приписують романи з його партнерками по сцені, особливо з “мамою Вєрки Сердючки” – Інною Білоконь. Данилко розповідав, що його пов’язують з Інною тільки дружні відносини. Артист зізнавався, що вони з колегою можуть запросто поцілуватися просто так, по-дружньому, або залишитися в одному номері до самого ранку.

Поцілунок між Інною Білоконь та Андрієм Данилко. Просто так.

Зізнання

Однак, в лютому 2020 року стали відомі нові подробиці особистого життя Андрія Данилка. Він відвідав шоу “Слава +”, у якому дав відверте та щире інтерв’ю. У рубриці “Збреши Славі”, де потрібно було збрехати, на питання про те, чи були у Андрія стосунки з Білоконь, він відповів “ні”, тим самим побічно підтвердивши роман.

Нагадуємо, що Інна Білоконь одружена та має міцну родину. На жаль, коли та як скаладалися стосунки зірок, відомо тільки їм самим. Але ця новина не дивує та досить очікувана, адже знаменитості проводили багато часу разом і постійно гастролювали. Тож шанувальники творчрсті Данилка довго підозрювали їх у романі та навіть, у тому, що вони таємно одружилися.

Схожі статті