Юна Маша Полякова розповіла про стосунки та засвітила фігуру у басейні: до зіркової мами дочка ще не дотягує

Маша Полякова точна копія своєї мами, проте, юна красуня має свою неповторну індивідуальність.

Маша Полякова – справжній підліток-феномен. Дівчина з самого дитинства зростала в атмосфері уваги від журналістів та своєї медійної мами. З початком розвитку соціальних мереж, світлини та відео дитини почали частіше з’являтися на сторіках Суперблондинки. Та це Машу зовсім не дратує, вона любить увагу та й сама не прости створити інфопривід, аби змусити журналістів говорити про її персону.

Марія Полякова розповіла, як стала успішною блогеркою.
Марія Полякова. Фото взято з просторів мережі.

Нещодавно дівчина поділилася найпотаємнішим: вона, попри свій юний вік (Маші на цей момент 15 років), має постійні стосунки та зустрічається з гарним хлопцем.

Маша Полякова та її хлопець. Вони – однолітки.

Знайомство з близькими видалося дуже дивним. Оля Полякова одразу прийняла хлопця та поставилася із розумінням до першого кохання доньки. Більше того, юнак приніс все для того, щоб організувати солодкий стіл для зустрічі з найдорожчою людиною своєї коханої. А, ось з батьком Марії вийшло все інакше: юнак зайшов забрати дівчину на прогулянку та випадково зустрів її тата. Чоловік вирішив не ставити зайвих запитань, а відправив хлопця за кавою.

Нещодавно, схильна до епатажу Марія, вирішила здивувати своїх підписників фотографією у купальнику. Раніше її мама показувала світлини з відпочинку, проте, її донька була зафільмована у далечі. Тепер вже майже доросла Маша вирішила епатувати своїх прихильників.

Маша Полякова показала фігуру у купальнику. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки дівчини.

Видно, що дівчина, як і її мама – дуже спортивна та любить тримати себе у формі. Нагадаємо, що сама Оля Полякова відбудувала собі справжній спортзал у своєму маєтку. Жінка дуже любить займатися здоров’ям та красою.

Якщо вас цікавить тема взаємин зірок, радимо також подивитися відео про дружину Потапа:

Схожі статті