Ірина Білик змінила стиль та перетворилася на підлітка: співачка обрала дуже зухвалий образ для своїх літ

Білявка Ірина Білик навчилася майстерності провокації ще у 1990-х роках. Не дивно, що вражає свого слухача жінка і сьогодні.

Героїню цього матеріалу можна назвати справжньою легендою, адже Ірина Білик була в числі тих музикантів-експериментаторів, з яких починалася сучасна українська естрада.

Після монументальних радянських дів, які співали повільних пісень про Батьківщину, любов до рідного краю, наш слухач хотів почути сміливі мотиви, які й дала Ірина Білик.

Ірина Білик
Ірина Білик змінювалася з роками. Фото взято на просторах мережі.

Тим не менш, внутрішній світ співачки змінювався. Від бунтарки-серцеїдки вона перейшла до образу ніжної панни, закоханої у життя.

Подивіться, якою була Ірина на початку кар’єри. Пишна шевелюра, майка. Фото взято з просторів мережі.

Зараз у ній навіть неможливо вловити колишню рок-зірку, якій було начхати на всі правила. До речі, перші свої пісні Білик співала українською.

Ірина Білик
Ірина Білик зараз. Фото взято на просторах мережі.

Зараз у гардеробі співачки домінують яскраві та ніжні кольори. Їй подобається вдягатися стильно. Стежить також Ірина і за своєю фігурою. Вона не раз показувала, що дотримується дієти. Інколи занадто жорсткої.

Ірина Білик морить себе дієтою. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Та всі ці жертви лише заради того, щоб виглядати молодо! Співачка багато працює над своїм гардеробом і у життя хоче виглядати так само яскраво, як і на сцені. Нещодавно вона приголомшила прихильників тим, що вдягалася у геть підлітковий стиль.

Світлину жінка опублікувала на своїй Інстаграм-сторінці.

На ній шапочка та просторе худі. З компліментами підписники не забарилися. Першою похвалила одяг співачки Ольга Сумська.

“Іріша, як стильно, свіжо! Обожнюю цей стиль!”, – написала акторка

Ольга Сумська висловила прихильність. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Схожі статті