Містичні сили попередили Олега Винника про нещасну долю батька на концерті: “Була ікона та запах ладану”

Життя Олега Винника оповите таємницями. Проте, така аура містичності створена не просто для прихильників. На долю співака випадали секретні знаки.

Олег Винник феноменальний артист. Він своєю працею та наполегливістю зміг досягти народного визнання. Зараз співак – улюбленець мільйонів, а його треки – одні з найбільш популярних у країні.

Історія розвитку кар'єри популярного виконавця Олега Винника.
Історія розвитку кар’єри популярного виконавця Олега Винника. Фото взято на просторах мережі. 

Сам же співак на свою долю не скаржиться. Йому довелося поїхати свого часу на заробітки, аби допомогти матері зробити операцію. Про це артист розповів в інтерв’ю Дмитру Гордону.

Дійсно Олег проявив себе, як гарний син, адже він погодився на чорнову роботу: був гувернером у двох дітей та підпрацьовував у хорі, аби заробити копійчину.

Рідкісне фото: Олег разом зі своєю мамою. Фото взято на просторах мережі.

Попри те, що Винник робив все для своєї родини, проститися з матір’ю та батьком йому так і не вдалося.

За словами артиста, у нього були виступи, коли повідомили сумні новини. Та смерть батька він відчув ще до того, як йому повідомили сумну новину родичі. Чоловік мав завітати на виступ сина на концерті у Білій Церкві.

“Була якась аура…Затягнули концерт на півтори години. Це був творчий вечір. Була купа квітів, її неможливо було обійти. Були ікони з Афону там…Такі речі коїлися, було враження, що ладаном пахло”, – розповів Дмитру Гордону артист свої враження від того дня.

Вже повертаючись з виступу, Олегу повідомили, що батьку не просто стало погано та його забрали до лікарні. Його серце перестало битися.

Олег Винник
Олег Винник. Фото взято на просторах мережі. 

Гірку звістку про матір Олег вже дізнався від свого продюсера. Артист їхав на концерт до Тернополя. Він спав, коли все відбулося. Вже на зупинці на заправці чоловіку все розповіли та він взяв рішення їхати виступати.

Дізнайтеся більше про життя артиста у відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.