Віктор Павлік ставиться до вагітної дружини, як до принцеси: возить на курорти, балує ікрою. Хлопці, вчіться

Подружжя Віктора Павліка та Катерини Репяхової дивувало прихильників артиста. Проте, співак знайшов порозуміння зі своїми фанатами.

Віктор Павлік зовсім скоро стане щасливим батьком. Чоловік та його молода дружина зараз при надії чекають на синочка. Катерина вже не на першому місяці та через зростаючого малюка їй стає дедалі важче робити купу речей. Проте, дівчина не дає собі права розслабитися та навіть заявила, що не збирається у декрет.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік. Вагіна дружина артиста у декрет не збирається.

Тим не менш, сам Віктор ставиться до молоденької Каті, як до ніжної квітки та віддає їй всю свою турботу. Давайте подивимося на це дивовижне кохання.

Відпочинок та турбота

У народі кажуть, що здоровий малюк росте у щасливої мами. Що ж, схоже Віктор робить все можливе, аби це прислів’я втілити у життя. Буквально на днях подружжя повернулося з відпочинку в Одесі, де проводило час у найбільш екзотичному готелі “Немо”.

Там пара плавала навіть з дельфінами:

Та повага до своєї дружини та гарне ставлення співак демонструє у дрібницях. Наприклад, перед поїздкою, він вирішив допомогти жінці зібрати валізу. Справа в тому, що Катерині через синочка вже важко нахилятися самій.

Віктор Павлік збирає речі. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки Катерини Репяхової.

На обід під час відпочинку Катя на обід обрала собі улюблену страву: ікру щуки.

Для своєї молодої дружини Віктор не шкодує нічого. Скріншот взято з Інстаграм сторінки зірки.
Катя хизується своїм відпочинком. Скріншот взято з Інстаграм сторінки зірки.

Та й про себе чоловік теж не забуває. Катя не раз розповідала, що її коханий дуже полюбляє ходити до лазні разом з друзями. На зворотному шляху з Одеси чоловік вирішив купити собі нового віника, аби провести гарно час.

Віктор вирішив купити щось новеньке для лазні. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки Репяхової.

Схожі статті