Що діється зі здоров’ям всіма улюбленої акторки Анастасії Заворотнюк: останні новини про стан зірки

Що діється зі здоров'ям всіма улюбленої акторки Анастасії Заворотнюк: останні новини про стан зірки

За останніми даними, які опублікувала донька акторки: Анастасія Заворотнюк знаходиться на лікуванні.

Стан акторки

Її стан оцінюється, як важкий, повідомила в Instagram-stories Анна Заворотнюк.

“Моя мама дуже тяжко хворіє, але ми лікуємося, віримо в краще, і я дуже сподіваюся, що все переможемо», – відповіла донька актриси на запитання однієї з підписниць.

Спростування

Про хворобу Заворотнюк стало відомо в серпні 2018 року. Різноманітні видання, водночас повідомили, що у актриси виявили рак мозку. Тоді представник актриси Стас Христовий в бесіді з “РБК” спростував інформацію про наявність у неї онкологічного захворювання.

На початку жовтня рідні Анастасії Заворотнюк вперше офіційно підтвердила, що актриса проходить лікування, однак спростували чутки про те, що вона була в комі, впадала в стан втрати пам’яті, зміненої свідомості, паралічу або повної атрофії м’язів. У листопаді того ж року продюсер музичного гурту “Ласковый май” Андрій Разін повідомив про поліпшення стану здоров’я актриси.

Буллінг

Проти брехні та буллінгу навіть створювалися акаунти. Адже тема нехай і важка, але дуже “пікантна” для більшості інфо-платформ. На жаль, один за одним подібні акаунти блокувалися, а брехня продовжує розповсюджуватися мережею. Донька актриси не любить давати коментарі стосовно матері, але інколи побить виключення для фанатів зірки, які дуже за неї хвилюються та не забувають її. Коментарі її сторінки уставні побажаннями швидкого одужання та наповнені сердечною любов’ю.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.