Наталя Могилевська поділилася деталями роману з мільйонером: “Ми ніколи не показували цього публічно”

Наталя Могилевська продовжує заперечувати, але натомість, розповідає про цікаві деталі їх з Рижовим стосунків.

Народна артистка України Наталія Могилевська є популярною виконавицею та улбленицею української сцени. В минулому році вона відзначила ювілей, їй виповнилося 45 років. І в минулому році дала привід для пліток, алже з’явилася ра людях з мільйонером Рижовим.  Зовнішньому вигляду співачки може позаздрити навіть 20-річна дівчина, їй в цьому допомагає йога, правильне харчування і сфера бютифікації.

Спільне фото з Рижовим

Наталя Могилевська активний користувач соцмереж, її особиста сторінка в Instagram налічує понад один мільйон підписників, що для української зірки, дійсно велика сума. Вона часто ділиться новими знімками і відео. Також вона недавно приєдналася до популярної мережі серед молоді Tik Tok та заснувала власний дім.

Наталя Могилевська опублікувала у своєму мікроблозі спільне фото з київським бізнесменом Олегом Рижовим. У мережі постійно ходять чутки про роман пари, проте артистка спростовує цю інформацію. Більш того, вона розповіла про спільну роботу з ним:

“Нам реально весело, і ми давно дружимо. Нам давно так весело, але ми ніколи не показували цього публічно. Тому що у нас не було ідеї створити публічний проект”, – розповіла Наталя в програмі “Зірковий шлях” на телеканалі “Україна”.

А деякий час тому Наталя Могилевська опублікувала в Instagram-stories нове відео з Олегом Рижовим.

Щоб не казала Могилевська, між ними відчувається справжня хімія.

Нагадуємо, що своїх інтерв’ю Наталя Могилевська розповідала, що закохана і відчуває себе цілком щасливою, втім імені свого обранця таки не розкривала. На всіх світських заходах співачка з’являлася на самоті, а вже 3 вересня на закритті Тижня моди в Києві з’явилася з власником місцевих бутиків Олегом Рижовим.

За словами журналістів, пара вела себе досить весело, привертаючи увагу оточуючих. Весь вечір вони жартували і багато фотографувалися.

Схожі статті