Настя Каменських і Потап більше не матимуть змоги провести час вдвох: у родині з’явився “третій зайвий”

Потап та Настя Каменських показали третього члена родини.

Популярна виконавиця на сцені намагається показувати на сцені досить відверті і сміливі образи, які б не приховували її пікантні частини її тіла.

Артисти вдома

У той же час вдома артистка виглядає зовсім інакше. Як і мільйони звичайних жінок, вдома вона може відпочити, одягнути стару футболку та зібрати прекрасне кучеряве волосся у пучок. Саме такою вона постає у сторіз на особисті сторінці її чоловіка Потапа в соціальній мережі.

Подібні образи лише додають краси на ніжності Анастасії.

Третій зайвий

Настя не особливо полюбляє ділитися особистими речами. Проте, деякими Каменських все ж ділиться. У розділі мережі Інстаграм сторіз, вони з Потапом показали, як проводять час разом вечорами. На показаних кадрах пара милувалася погодою за вікном і дивилася при цьому мультфільм “Шрек”, сидячи на дивані.

Настя була одягнена в спортивний костюм, а свої кучеряві локони вона зав’язала. Затишні кадри пара не стала коментувати, хоча після цього сам Потап також виставив відео, в якому показав, хто тут “третій зайвий” – їхня домашня улюблениця Мімі облизувала Потапа, сидячи поруч на дивані. Як завжди.

Мімі прославилася на всю мережу своїм коханням до Потапа та несамовитим бажанням “поцілувати” його.

Тож красуня Мімі тепер завжди на крок попереду Насті і повністю захопила у свій полон брутального продюсера.

Нагадуємо, що ввечері у суботу Настя перетворилася, заради чергового випуску шоу “Маска”, де є однією зірковим детективом, яким належить вгадувати, хто із знаменитостей ховається під тим чи іншим химерним костюмом.

Схожі статті