Неоднозначний репер Серьога: як улюбленець публіки перетворився в героя скандальних хронік шоу-бізнесу

Колись його ім'я асоціювалося лише з добрими старими часами, а тепер...

У 2020-му році мережа вибухнула від відвертих подробиць про Сергія Пархоменко, якими поділилася Альона Перший – сестра репера.

Молодша сестра Серьоги.

Звинувачення у буллінгу

Дівчина опублікувала відвертий пост, де звинуватила Сергія Пархоменко в моральному і фізичному абьюзі, а також підтримала його колишню дружину.

“Я пам’ятаю як мій старший брат душив мене, називаючи плаксою і скиглієм, коли я просто попросила його купити поїсти, будучи танцюристом в його групі. Скільки ще принизливих, пронизаних сексизму і відрази фраз я почую в свою адресу від рідного брата … Скільки років я покривала його жорстокість, насильство, його знущання … скільки років я мчала до нього, як до самого улюбленого, на будь-який заклик, в відповідь отримуючи: “так подивися на кого ти схожа! Ти скиглій, зроби щось зі своїм життям!” – написала сестра репера.

Скандал з колишньою дружиною

Нещодавно про насильство в свою сторону розповіла і колишня дружина репера Поліна, яка крім того звинувачує Серьогу в крадіжці їх синів. Сестра виконавця висловилася і на цей рахунок:

“Я б продовжувала мовчати, але ця людина, якого я тепер не вважаю братом, відняв дітей у їх мами. Тому, що класичний нарцис, вкрай жорстокий і зробить все, щоб покарати свою жертву. Я люблю Поліну, вона завжди була мені як сестра і завжди була хорошою мамою. Те, що робить Сергій Пархоменко – огидно і жахливо. Впевнена, ці хлопчаки вже придбали величезну травму, випробувавши все це. Впевнена, що Сергій Пархоменко отримає по заслугах. Впевнена, що Марк і Платон будуть з мамою”.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".