Зірка каналу “1 + 1” Юрій Горбунов публічно розповів про комплекси: Катерина Осадча щосили відводить очі

Мережа палає інформацією про маленький зріст Горбунова та його комплекси стосовно параметрів. Що говорить сам телеведучий?

Юрій Горбунов здобув любов телеглядачів не тільки завдяки таланту, але й особистим якостям. Так і в цей раз, його розповіді у програмі “Слава +” викликали тільки позитивні відгуки.

Маленький Горбунов

Найбільш популярне питання в Google про Юрія Горбунова стосується саме його “маленького” зросту”. Так зазначив Слава Дьомін. Саме тому інтерв’юер у програмі “Слава +” поцікавився у зірки його думкою стосовно цього.

Мудрість дня від Юрія Горбунова.

В мережі вказано, що зріст Юрія Горбунова становить 168 сантиметрів. Однак, як виявилося, це неправдива інформація. За словами телеведучого, багато хто вважає, що він невисокого зросту через те, що його дружина Катя Осадча завжди поруч з ним на підборах. Юрій зазначив, що у нього ніколи не було комплексів з приводу зросту, тим більше в шкільні роки.

“Може, тому що я весь час з Катею, а вона на каблуках. Якщо у мене зріст 176 сантиметрів, навіть 177 сантиметрів, то у Каті – 179 сантиметрів. Візуально цього не видно. Але на підборах будь-яка дівчина завжди вище,” – поділився він.

Пологи

Ведучий зізнався, що чоловіки набагато слабші, аніж жінки. І якби він опинився на місці дружини, навряд чи витримав народження дитини. Виявилося, що він старанно готувався до пологів.

 “Я увесь цей час плакав. Особливо, коли малюк 45 хвилин спав на мені”, – розповів Юрій Горбунов.

Юрій також здивувався факту – після появи на світ діти краще відчувають тата, аніж маму. Річ у тім, що малюк ще в животі чує голос тата напряму, отож встигає до нього прив’язатися. Без сумнівів, у цей момент краще бути з коханою жінкою та крихітною дитиною.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.