Тіна Кароль показала бездоганну фігуру та заговорила про кохання: почала активно завойовувати увагу Балана

Тіна Кароль помітно схудла, змінила імідж та щосили привертає увагу до свого нового образу.

Відома вітчизняна виконавиця, поп-діва української естради – Тіна Кароль нещодавно похизувалася своїм струнким станом. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм співачка опублікувала світлини, на яких позує біля великого дзеркала. Перед камерою зірка українського шоу-бізнесу постала у довгій біло-жовтій сукні з вирізом на талії.

Схуднення співачки

У січні Тіна Кароль вирішила позбутися ваги після новорічних свят. Тим паче, що карантин, який продовжувався три неділі сприяв можливості зайнятися своїм тілом. Тож Тіна взяла себе в руки та віддалася спорту та дієтам. Вона повідомляла раніше, що її дієта основується на відмові від жирів та кислот. А результати праці над тілом не змусили себе чекати і співачка вже має змогу похизуватися пресом та худими ніжками. Що вона і зробила.

Бездоганна фігура та розкішні сукні

Тіна Кароль вирішила продемонструвати свій підтягнутий стан. Користувачі відразу засипали відому співачку компліментами. Вони написали, що їй дуже пасує така спокуслива сукня.

Вбрання артистки складається з двох частин. Верх і низ яскраво-жовтий. Свій стильний образ Тіна Кароль підкреслила легким макіяжем, червоною сумочкою, спортивним кардиганом та гарними масивними сережками.

Тіна Кароль та Дан Балан

Що зараз відбувається між Тіною та Даном – невідомо, але більшість підозрює, що пара розпалася.

Адже він давно займається лише  своєю кар’єрою, а співачка з головою поринула в реберединг свого репертуару. На майданчику вони лише вітаються і нічого більше, що приводить лиш до єдиного висновку: або вони розсталися, або це був лише вдалий піар-хід.

Щоб дізнатися більше про роман Тіни Кароль і Дана Балана дивіться відео:

Схожі статті