Вагітна Василіса Фролова розповіла про батька первістка: незапланований шлюб через незаплановану дитину

Василіса Фролова не розсекречувала ім'я таємничого чоловіка впродовж 9 місяців.

43-річна відома теле- та радіоведуча Василіса Фролова 9 місяців тому збентежила шанувальників радісною новиною: вона вперше стане матір’ю. Більшість не очікували такого повороту подій від затятої холостячки. Адже жінка завжди жорстко обороняла своє “щастя одиначки”, і ніколи публічно не говорила про те, що хоче заміж або дітей.

Батько первістка Василіси Фролової

Ведуча “Світського життя” Катерина Осадча завітала на вечірку з нагоди дня народження Василіси Фролової, де сталося розсекречування статі дитини. І першим ділом Катерина спитала у вагітної про особистість батька первістка.

Катерина подарувала Василісі розкішний букет квітів.

Фролова не стала називати імені, але дала добру підказку: це дуже відома людина на телебаченні, продюсер. Їхня вагітність була незапланована, тому шлюб виявився також незапланованим.

Спроби завагітніти

Телеведуча також відверто зізналася, що впродовж 15 років намагалася завагітніти. А диво сталося лише тоді, коли вона повністю відпустила ситуацію.

Варто додати, що Василіса виглядає дуже добре, як я жінка яка знаходиться на 9-му місяці вагітності. Особливою краси їй надає вираз абсолютного щастя на обличчі.

До вагітних за 40 ставляться зовсім інакше, зазначила Фролова. Варто додати, що у телеведучої неймовірний настрій: в неї блищать очі, вона постійно посміхається та світиться радістю материнства. Навіть сама жінка зізналася, що просто вибухає від надмірної кількості окситоцину в її крові.

До речі, Василіса може народити будь-якої хвилини. Адже лікарі сказали що вона народить до кінця лютого.А людей завершується сьогодні.

Схожі статті