Катя Осадча показала ексклюзивні знімки з мамою: світська левиця поряд з мамою схожа на мале левенятко

Батьки Каті Осадчий нечасто світяться в мережі але завдяки святкування з нагоди дня народження шанувальники телеведучий побачили нові світлини.

Катя Осадча не часто ділиться з користувачами мережі фотографіями своїх батьків. Напроти знімками маленького синочка та чоловіка вона ділиться постійно. Однак вчора українська телеведуча зробила виняток. На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знаменитість поділилася рідкісними фото зі своєю мамою на честь її дня народження.

День народження жінки, яка дала життя талановитій телеведучій

Катя Осадча завжди дотримується і шанує сімейні традиції. Знаменитість обожнює проводити час з рідними і намагається по максимуму приділити їм увагу і зігріти душевним теплом. Тим більше, коли для цього є вагомі підстави. Так, 27 лютого мати зірки – Анна Павлівна відзначає день народження. З такого приводу за столом зібралася вся родина.

Телеведуча та її чоловік, шоумен Юрій Горбунов, опублікували найяскравіші кадри сімейного торжества. Так, Катерина сфотографувалася поряд з мамою, яка одягла модний светр молочного відтінку з візерунком. Також вона показала синочка Івана, який сидить за святковим столом. Обличчя хлопчика, як завжди, не видно, адже зіркові батьки не показують його шанувальникам.

“Наше найтепліше сімейне свято – День народження Мами! Мамо, з Днем народження! Квітні, а ми просто всегда будемо поруч”, – написала зворушливе привітання для найріднішої людини теледіва.

Нагадуємо, що за професією мама Каті Осадчої, Анна – бібліотекар, але вирішила присвятити себе сім’ї і стала домогосподаркою. А батько зірки Олександр Осадчий – генеральний директор ДП ВО “Київприлад”.

Схожі статті