33-річна Настя Каменських ошелешила зізнанням про майбутню дитину: через забобони ще не підібрала ім’я

Настю Каменських вже не раз підозрювали у вагітності. Чарівна зірка вирішила нарешті розповісти про плани на своє материнство.

Настя Каменських – популярна українська співачка, увагу до якої проявляють її прихильники ще з 2000-х років. Жінка завжди вміла звернути увагу на себе своєю творчістю та харизмою. Втім, після одруження з репером Потапом, публіка почала пильніше дивитися за особистим життям зірки.

 Настя Каменських знов стала нареченою та одягнула весільну сукню
Настя Каменських зі своїм чоловіком. Фото взято на просторах мережі. 

Тепер одна з популярних тем для обговорення – це вагітність Насті Каменських. Жінка й сама не раз жартувала, що достатньо їй ситно пообідати, так всі починають звертати увагу на її животик, приписуючи вагітність.

Втім, слід додати, що й сама співачка любить провокувати своїх підписників та медіа.

Настя Каменських показала себе у домашньому халатику. Це фото викликало дискусії. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Домислювати полюбляють також і самі фанати. На сторінках, створених прихильниками Насті часто можна знайти публікації, в яких вправні фотошопери змінили фігуру жінки.

Настя Каменських підозрюють у вагітності
Настю Каменських часто прихильники зображують вагітною. Фото взято з фан-сторінок співачки. 

Проте, сама артистка ніколи не розповідала про цей бік свого життя. Відомо, що дітей у Насті немає на даний момент.

Втім, поп-діва про дитину все ж таки мріє. У цьому Настя зізналася в інтерв’ю популярному Інстаграм-блогеру MASHUKOVSKY. Хлопець попросив на камеру розповісти, що є найбільшою мрією жінки. Спершу Настя згадала про популярну нагороду, а згодом сказала, що дуже хоче дитину:

Насті немає різниці, хто у неї буде: хлопчик чи дівчинка. Втім, ім’я для майбутньої дитини Настя ще не вигадала. Вона зазначила, що так не можна робити: наперед називати ще ненароджене маля.

Якщо вам цікава тема зірок, які планують завести дитину, радимо ще подивитися про Ані Лорак:

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.