Як виглядало до популярності золоте тріо ведучих “Підйому”: Оля Фреймут, Олександр Педан та Сергій Притула

З чого починався ранок пересічного українця у 2000-х? Звісно, з ранкового шоу. Давайте поглянемо, як виглядали до популярності ведучі "Підйому"?

Чашка кави та увімкнений телевізор – ось типовий початок ранку в Україні 2000-х. Тоді інтернет був ще не настільки популярним і “Підйом” був однією з головних ранкових передач. Золотим складом ведучих цього шоу вважається Оля Фреймут, Олександр Педан та Сергій Притула.

Тріо ведучих “Підйому”. Фото взято на просторах мережі.

Два веселих гумориста та тендітна дівчина: таким було це веселе тріо. Кожен з учасників проекту згадує, що то був час креативності та творчого піднесення, адже продюсери дали ведучим величезний майданчик для розробки власних ідей.

Так, Олександр Педан, який на той момент захоплювався спортом, згадує, що йому дозволили вести рубрику на цю тему.

Олександр Педан та Сергій Притула у молодості. Фото взято на просторах мережі.

Оля Фреймут також не гаяла часу. Вона вирішила урізноманітнити передачу та почала перевіряти трендові на той період лайфхаки.

Ведучі розповідали, що їх робота у кадрі тривала з 7 до 9 години ранку, втім в обід починалася інша, складніша діяльність. У 12 годині відбувалася нарада, де команда обирала теми та готувала наступний ефір шоу.

Молода Оля Фреймут, Олександр Педан, Сергій Притула. Фото взято на просторах мережі.

До речі, телепередача проіснувала 3 роки. Коли виходив на екрани останній випуск, за участю легендарного тріо, учасники вирішили перетворити все це на жарт.

Останній випуск програми “Підйом” за участю тріо ведучих. Скріншот взято з кадру передачі.

Після “Підйому”, кожен з ведучих зрозумів, що отримав величезне визнання від всіх українців та почав займатися власною кар’єрою. Проте, даний проект шанобливо пам’ятає кожен з них.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.