Як онкохвора Анастасія Заворотнюк жила до хвороби і що говорять про стан акторки зараз її рідні та друзі

Як зараз почувається Анастасія Заворотнюк?

За даними журналу “Таємниці зірок” Анастасія Заворотнюк зараз бореться за життя в одній з  клінік: лікарі діагностували у актриси рак мозку.

“Рак через ЕКО”

Експерти видання припустили, що страшна хвороба могла прокинутися у “прекрасної няні” через процедури ЕКО, яку 47-річна актриса пройшла, щоб втретє стати мамою. Нагадуємо, що в минулому році Анастасія народила своєму чоловікові фігуристові Петру Чернишову доньку Мілу .

Лікування

Взимку 2018 року Анастасія Заворотнюк, за словами її близьких друзів, дізналася про свій небезпечний діагноз. Потім було лікування в Польщі (там актрису позапланово забрали в лікарню після непритомності) і Німеччини. Згодом Анастасія звернулася до столичної клініки в Росії.

Що кажуть близькі?

Найближча людина Анастасії – донька Анна навідрізвідмовляється коментувати стан матері і навіть підтверджувати діагноз.

Анастасія з донькою.

Інсайдери кажуть інше:

“За рік до вагітності Настя пройшла в елітному медцентрі серйозне обстеження. Вона готувалася до гормональної терапії, яка допомогла їй завагітніти. Вона пройшла всіх лікарів, робила в тому числі і МРТ головного мозку. Ніяких пухлин у Насті на той момент не було виявлено. Хвороба була виявлена ​​тільки після пологів, – розповів «Комсомолці» в ексклюзивному інтерв’ю друг сім’ї Анастасії Заворотнюк.

Представники шоу-бізесу постйно обговорюють її стан.

“Хтось говорить, що Настя народжувала сама, але я чув, що вони з Петром наймали сурогатну матір. У будь-якому випадку не обійшлося без гормональної терапії, яка могла спровокувати хворобу”, – розповів колега Анастасії Заворотнюк.

За словами друзів родини Анастасії Заворотнюк, у 2019 році актрисі стало значно краще.

“З’явилася надія на одужання. З Настею працюють кращі нейрохірурги Росії. Вони обережні в прогнозах, але Насті дійсно стало трохи краще”, – поділилися друзі Заворотнюк.

Зараз Анастасія проходить лікування в одній зі столичних шпиталів. З фінансовою стороною питання Насті і її сім’ї допомагають впоратися друзі її чоловіка фігуриста Петра Чернишова.

Схожі статті