Ані Лорак на зло Мурату “випадково” засвітила обручку на новому фото: прихильники здивуються новині

Ані Лорак та її розлучення досі є популярною темою серед її прихильників.

Ані Лорак стала справжньою поп-дівою вітчизняної естради. Вона наполегливо йшла до успіху з 16 років. Зараз співачка є найбільш затребуваною артисткою в Україні та закордоном.

Ані Лорак у 2011 році. Фото взято з вільного доступу.

Вона представляла Україну на Євробаченні, виступала на ряді свят, але навіть цій яскравій зірці довелося зазнати горя. Чоловік Ані Лорак став часто проводити вільний час в компанії моделей. Поп-діва ж вирішила не чекати, коли знайде іншу жінку у своєму ліжку та Лорак розлучилася з Муратом. Від шлюбу лишилася у колишніх закоханих донька.

Ані Лорак
Ані Лорак разом з родиною. Фото взято на просторах мережі.

Заради того, щоб змінити штамп у паспорті, співачка навіть приїхала з Москви, де проживала до  української столиці.

Втім, на собі артистка вирішила не ставити хрест після розлучення та почала активно займатися кар’єрою, вихованням доньки та навіть спробувала знову відчути себе жінкою.

У мережі ходили чутки, що новим обранцем ефектної брюнетки став продюсер Єгор Глєб. До речі, новий потенційний чоловік Ані Лорак є молодшим за неї. Проте, співачку різниця у віці і можливий суспільний осуд не зупиняли.

Ані Лорак
Ані Лорак та Єгор Глєб. Фото взято на просторах мережі. 

Зараз жінка засвітила у сторіз свою нову каблучку. І вона на правій руці! Ані Лорак вже раз гуляла пишне весілля, невже знову?

Ані Лорак
Ані Лорак разом з чоловіком святкує весілля. Фото взято на просторах мережі. 
Ані Лорак показала свою обручку. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

З контексту можна вирішити, що це просто для конкурсної фотографії, але й на наступній світлині з Філіпом Кіркоровим, Лорак знову позує з кільцем.

Ані Лорак засвітила обручку. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Схожі статті