Григорій Решетник розповів про кризу у подружніх відносинах: дарма, що Христина народила йому трьох дітей

Григорій Решетник відверто розповів про кризу в родині. Проблеми не обходять стороною ні бідних, ні багатих.

Нещодавно телеканал “СТБ” у партнерстві з “StarLightMedia” продовжили кампанію проти гендерно обумовлених стереотипів. В центрі уваги – відверта розмова про “ідеального чоловіка”. Заключним – 14 героєм кампанії став ведучий проектів “Холостяк”, “Холостячка” і “Неймовірна правда про зірок” Григорій Решетник.

#Сильний Григорій Решетник

В інтерв’ю для кампанії #Сильний Григорій розповів про критичні моменти у відносинах з дружиною та вихованні трьох синів.

Шоумен народився в невеликому місті Миколаїв. Виріс в такому районі, де головним було вижити. У нього була невелика прохідна кімната, буквально два на два, в якій він ріс разом з сестрою. З 2 місяців до 13 років у Григорія було шкірне захворювання – 70% тіла були вражені різними ранами. Він був гидким каченям. У школі чув глузування. Але йому вдалося це пройти, тому що він був активним, комунікабельним, завжди відчував підтримку батьків.

 

Криза в родині з Христиною

Григорій вирішив не приховувати та розовів, що з Христиною у них не все буває добре.

“Мені здається, критичні моменти потрібно пройти в будь-яких відносинах. У нас з Христиною такий теж був. Народилася перша дитина, ми жили в орендованій квартирі в не дуже хороших умовах. У якийсь момент проблем накопичилося стільки, що виникло відчуття, ніби ми в глухому куті. І легше, напевно, піти від цих проблем і закритися в собі, ніж почати їх вирішувати. Ми прийшли до того, що потрібно почати діалог. І потихеньку розплутували цю ситуацію, створювали правила, які влаштовують нас обох. Ось цей перехід дуже важливий: від проблем – до спілкування, на щастя. Зараз легко все аналізувати, але тоді було непросто. Така людська натура: тобі завжди здається, що десь краще, ніж тут, у тебе. Ти живеш майбутнім, а не справжнім. Дуже важливо навчитися кайфувати тут і зараз, від цього моменту. Я дякую Богові, що все вдалося. Спасибі, мабуть, і моєї мудрості, і мудрості Христини, що ми зберегли відносини. І вони стали ще міцнішими. Після цього у нас народилося ще двоє дітей”, – розповідає Решетник.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.