Ні тижня без скандалів

Екс-ведуча проекту «Ревізор» Ольга Фреймут відома своєю нетерпимістю до критики. Що ж цього разу призвело до конфлікту?

Словесними баталіями між учасницею «Танців з зірками» Ольгою Фреймут та суддею Катериною Кухар глядачів вже не здивуєш. Але цьогоьразу дісталося найстриманішому судді, Владу Ямі.

Справа в тому, що Ольгу Фреймут суддічасто критикують за її танці. Але, як неодноразово зауважували підписники, «це їхня робота».

Цього разу, вирішивши, що словесних сутичок мало, екс-ведуча зробила суддям подарнки. Катерині Кухар  дісталися ножиці, а Влвдові Ямі книга з етикету. Вочевидь цим Фреймут вирішила натякнути, що суддя не вміє поводитися з жінками. Такий висновок учасниця зробила тому, що він розкритикував їхній з Іллею вальс.

А Кухар дістала ножиці з натяком припнути язика. Мабуть, причина та сама, занадто багато критики до учасниці як до непрофесіонала. Свій презент судді Ольга Фреймут прокоментувала так: “Хочу тобі подарувати ножиці такі талісманні для вишивання, так як вишивання заспокоює нерви. А вони у тебе є ще. Якщо щось хочеш обрізати, язичок там собі… Ну, раптом! »

Після оголошення оцінок Влад Яма поспішив скористатися подарунком Ольги фреймут і процитував їй її ж книжку: «Пані вміє стримувати емоції навіть, коли боляче».

Звісно, що у мережі з’явилося відео танцю з активним обговоренням у коментарях того, що відбулося на ефірі. Підписників вже відверто почала дратувати поведінки Ольги Фреймут, про що вони, не соромлячись, писали у коментарях: «Мені здається Ольга вже почала багато на себе брати», «Це просто жах… недивно, чому жоден канал її не кличе…без коментарів…просто жахливо», «Танцює як Буратіно, але купа хайпу і цирку навколо її особи. Краще б танцювала» і так далі. З усього видно, що глядачів вже втомила така поведінка екс-ведусої.

 

 

Але тим не менше, пара Ольги Фреймут та Іллі Падзіна пройшла до наступного прямого ефіру. Тож, далі буде…

 

Схожі статті