Камалія кардинально змінила імідж: позбулася розкішного волосся та приховала перші зморшки на обличчі

Найбагатша співачка Україні показала фото з незвичним для неї образом. Нумо подивимося, як змінилася Камалія.

Героїня нашого матеріалу – співачка Камалія. Вона не тільки славиться своїм голосом: у 2008 році жінка завоювала титул “Міс світу”. Крім цього, дружина Захура – успішна українка, яка веде власний бізнес, побудований на продажі кави.

Водночас Камалія встигає поєднувати роботу, захоплення та виховання двох доньок: Арабелли та Мірабелли. А ще співачка активно веде мікроблог в Інстаграмі, де ділиться останніми новинами життя. До речі, читає і дивиться артистку 200 тисяч користувачів соціальної мережі.

Нещодавно найбагатша співачка опублікувала світлину, де позує поруч з відомою режисеркою Оленою Вінярською. Ось на цьому знимку Камалія показала свій оновлений стиль:

Коротка стрижка-каре та чубчик: такою зірку ще ніхто не бачив. До речі, її колега по цеху Оля Полякова також змінила стиль та підстригла чубчик.

Камалія ж завжди на сцені з’являлася з вишуканим довгим волоссям. Зазвичай зірка любить робити укладку у вигляді кучерів або голівудської хвилі.

Камалія
Співачка Камалія у типовому образі. Фото взято на просторах мережі.
Камалія Захур
Камалія Захур у типовому образі. Фото взято на просторах мережі.

Інколи артистка заплітає своє довге волосся у косу. У такому вигляді зірка часто з’являється на інтерв’ю.

Камалія поділилася новими успіхами
Камалія у повсякденному житті змінює зачіску і збирає довге волосся в косу. Фото взято на просторах мережі.

Що стало причиною зміни іміджу – Камалія не розповідає. Скоріш за все цю світлину можна вважати архівною, адже у недавньому інтерв’ю телеканалу “Україна” співачка з’явилася у своєму стандартному стилі. Вона розповідала про ставлення до вакцинації.

Камалія з чоловіком на інтерв’ю. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.