Що змусило Ігоря Корнелюка звернутися до духівника та чому дружина композитора пробачила йому його гріхи

Ігор Корнелюк — неймовірно талановитий композитор та співак, який змушує людей тремтіти завдяки силі слів та голосу. Та творчі люди бувають дуже складними...

56-річний музикант став неймовірно популяним після виходу серіалу ”  Бандитський Петербург”. Його голос став знаковим. А він впізнаваним.

Доля Ігоря Корнелюка

Ігор Корнелюк став одним з героїв популярної російської програми “Доля людини” з Борисом Корчєвніковим. У студії у Бориса він розповів про свою дружину Марину і любовні пригоди, яких було дуже багато в його молодості.

Подружжя зараз.

За його словами, зі своєю єдиною дружиною Мариною він познайомився, коли навчався в консерваторії. Одного разу вона підійшла до композитора і проінформувала, що їм слід поговорити. Молоді люди одружилися і незабаром у них народився син. Він записував пісні і позичав гроші в борг. Жили вони в однокімнатній квартирі з тещею, яка його недолюблювала.

“Марина до всього ставилася з розумінням”, – згадує Ігор Євгенович про реакції дружини на його зради.

Співак зазначив, що Марина- гловна жінка в його житті і цей шлюб продовжився тільки завдяки її мудрості та спокою.

Зради

“Всяке було. Довгі гастролі, готельне життя, п’янки, шанувальниці – все це спокушає. Марина у мене розумниця”, – згадує Корнелюк.

Співак часто зраджував дружині з прихильницями, але зізнається, що серйозних зрад майже не траплялося. Через деякий час Ігоря Корнелюка почали впізнавати на вулиці, він давав по три концерти в день. Усвідомлення зроблених помилок прийшло пізніше, однак музикантові аж до цього часу соромно за них. Він навіть звернувся до духівника, аби спокутати провину. Будучи студентом консерваторії, він зустрів свою єдину дружину Марину, поява якої він аж до цього часу вважає найбільшою удачею в житті.

Схожі статті