Син Віктора Павліка створив проблеми знаходячись в утробі: здоров’я Каті Репяхової під серйозною загрозою

Михайло виявився невгамовним малюком та схопив нирку Каті.

Катя Павлік активно веде свій мікроблог на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Її заробіток складає не тільки діяльність концертного директора, але й розміщення реклами безпосередньо на її акаунті. Тому дівчина присвячує багато часу розвитку своєї сторінки.

Хейт

Вона не пропускає жодного приводу, аби поділитися новинами зі своєю аудиторією, яка, до речі, неоднозначно ставиться до дівчини через її стосунки з Віктором Павліком. Нагадуємо, що дівчина є четвертою за рахунком дружиною народного артиста України, та декілька років була його коханкою. А зараз пара одружена та чекає на синочка Михайлика.

Жінка знаходиться на великому терміні і в цілому її контент присвячений вагітності та народженню малюку. Так, нещодавно дівчина розповіла шокуючу новину, яка вразила не тільки її, але й її прихильників.

Що накоїв крихітка Михайлик?

Катя реагує спокійно і здається, що навіть не хвилюється.

Справа в тому, що дівчина пішла на медогляд до клініки “Адоніс” і виявилося, що її підрослий в утробі синочок неправильно розмістився та передавив її нирку. Це є серйозною проблемою, яка має вирішитися у короткий час. Лікарі дали молодій мамі, яка чекає на первістка багато рекомендацій щодо сну, вправ та заборон.

Дівчина прислухається до рекомендації лікарів, тож усе має бути впорядку.

Але цього було мало: якщо малюк таки не змінить своє місцеположення, то лікарі будуть змушені втрутитися і вставити катетер до нирки та уретри. Катерина такому розвитку подій не рада, але що поробиш?

Схожі статті