Як виглядає невістка 91-річного Григорія Чапкіса: син хореографа Грег похизувався дружиною та дітьми

Як виглядає дружина Грегора Чапкіса?

Син відомого українського хореографа Григорія Чапкіса 42-річний Грег поділився на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм з шанувальниками рідкісними кадрами з улюбленою дружиною та маленькими синами. Танцюрист показав фото двох синів: 12-річного Миколи та 5-річного Максима.

Стан батька

Зірка “Танців з зірками” Григорій Чапкіс не так давно переніс важку форму запалення легенів, при якій навіть був розміщений в реанімаційне відділення. Після реабілітаціїї з`явилися значні ускладнення і зараз Григорій лікується та останнім часом перебуває вдома. Грег кілька разів звертався до друзів і шанувальників за підтримкою-молитвою, заявляючи, що батько вже зовсім поганий. 24 лютого, в день народження танцюриста стало відомо, що Григорій Чапкіс пішов на поправку і вже вдома.

Світлини дружини Ембер

Цікаві кадри син Чапкіса опублікував в Instagram-stories. Крім дітей, Грег також показав свою дружину – Ембер, з якою він у відносинах більше 20 років. Грег розмістив кілька фото з синами і улюбленою красунею дружиною Амбер Чапкіс, і написав, як сильно по ним сумує.

“Miss them so much”, – написав 45-річний хореограф, посиливши сенс слів сумним смайликом.

На фото зображений менший син Грега Максим Чапкіс, а на іншому – Амбер і двоє синочків – Микола та Максим.

Нагадуємо, що Грег – відомий хореограф. Його родина живе в США, а він відомий своїми хореографічними постановками видовищних шоу-танців в стилі хіп-хоп. До речі, нещодавно син Чапкіса став автором рухів нового хіта Daddy Yankee “Problema”. Грег працював над кліпом в парі з кліпмейкером Марлоном Пенья.

Схожі статті