Дан Балан публічно зізнався Тіні Кароль у нерозділеному коханні: “Принаймні ми можемо мріяти про це”

Таємничий Дан Балан знайшов спосіб розповісти Кароль про свої почуття.

Не так давно мережа кипіла спільними фотографіями та відео Дана Балана та Тіни Кароль. Пара швидко стала найулюбленішою на вітчизняному телебаченні, а кількість фан-баз просто не злічити.

З чого все починалося?

З чого все починалося? Молдавський мачо Дан Балан почав пускати бісики Тіні, а та робила вигляд, що нічого не бачить. Адже співачка зберігає серйозний образ та репертуар, а її творчість базується на почуттях та трагедії, які вона колись пережила.

евже Дан Балан відмовився від роману з поп-дівою Тіною Кароль
Дан Балан та Тіна Кароль у дуеті

Однак, згодом це не завадило їй відповідати Балану взаємністю. За фліртом зіркової пари та кокетством поп-діви спостерігала вся країна. І не дивлячись на те, що більшість вважає стосунки виконавців несправжніми, прихильники все ж вірять, що співаки просто приховують свій роман.

Проте, ходять чутки що Тіна Кароль закрутила роман з Коломойським, а на Дана чекає кохана на його батьківщині. Так чи інакше, але підігрівати чутки про кохання обидва не перестали.

Привітання

Так, сьогодні Дан Балан вирішив привітати своїх підписниць з Жіночим днем і зробив це досить звичайним методом.

https://www.instagram.com/p/CMKcx2MlOs3/?igshid=1f0vteqnr9hgz

На особистій сторінці співака в соціальній мережі Instagram  з’явилася публікація з невеличким дописом.

“Безкінечне кохання… Принаймні ми можемо мріяти про нього. Все завдяки вам, дорогі жінки. Ви заслуговуєте на усе”, – саме так написав молдавський красень.

Якщо вирвати першу частину привітання з контексту, з’являється відчуття, що Дан взагалі написав публікацію лише для однієї жінки. Але звісно при бажанні можна надати сосбливого сенсу будь-яким словам.

Схожі статті