Зірка “ТСН” Лідія Таран поділилася одкровенням про свою родину та розбурхала мережу спогадами

Лідія Таран розповіла деякі деталі про свою родину. Лідія

Зараз Лідія найбільш відома як ведуча “ТСН”. Однак сфера її діяльності набагато ширше – вона успішно веде кілька програм на різних каналах, займається благодійним соціальним проектом, пробує себе в різних сферах журналістики.

Родина

Лідія Таран –  корінна киянка. Вона народилася в родині журналістів. Здавалося б, ця професія їй на роду написана, але вона її зненавиділа з дитинства і була впевнена, що стане ким завгодно, але тільки не журналістом. А все тому, що батьків практично ніколи не було вдома: і дівчинка вкрай мало проводила з ними часу, адже ті постійно були зайняті на роботі і на відпочинок часу просто не мали. І хоч здається, що Лідія – кругла відмінниця, але золотої медалі після закінчення школи вона не отримала. Закінчила твердої хорошисткою.

Родина, у якій не було 8-го березня

43-річна зірка телеканалу “1 + 1” опублікувала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото з букетом троянд та розповіла про прикрий досвід.

“Вранці двері відкрила – а там – квіти з доставкою. У моїй родині ніколи не святкували 8 березня… З ідеологічних міркувань, а квіти в моїй родині дарували дуже рідко з невідомо яких міркувань … Починати день з букетом, тільки тому, що дівчинка цього варто – можна кожен день, не тільки сьогодні. І інші прояви любові теж добре! Тому що жінка – вона ж про любов, тому, дівчата, нехай ті букети не закінчуються”, – написала зірка.

До речі, зараз важливою частиною життя Лідії Таран є не тільки професійна діяльність, а й громадська. Вона заснувала масштабний благодійний проект “Здійсни свою мрію”. З його допомогою вона допомагає здійснити головні мрії важкохворим дітям. Сама ж блондинка мріє, щоб у всьому світі був мир, а ще зізнається про мрію любити і бути коханою.

Схожі статті