Лілія Ребрик повідомила, що захворіла та показала, як це сказалося на її вроді: макіяж не приховав правди

Ліля Ребрик минулого тижня повідала, що має позитивний тест на коронавірус. Подивіться. як змінила її хвороба.

Позитивна, креативна та завжди у доброму гуморі Лілія Ребрик розповіла, що також стала жертвою пандемії. Ведучу відправили на лікарняний, а відповідати на питання про коронавірус жінка навідріз відмовляється.

Акторка та телеведуча Лілія Ребрик потрапила у
Акторка та телеведуча Лілія Ребрик повідомила про позитивний тест на коронавірус. Фото взято на просторах мережі.

Втім, Лілія зберегла почуття гумору та попри все знайшла у собі сили поспілкуватися з підписниками на своїй соціальній сторінці в Інстаграмі.

Там популярна телеведуча відповідала на різні запитання своїх прихильників, як-от, наприклад, про наявність хатньої робітниці. Жінка показала, що їй поратися по господарству допомагає робот-пилосос.

Лілія показала свого помічника. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Варто зазначити, що окрім роботи на телебаченні, Лілія успішно працює у театрі. У сторіз вона поділилася сумною новиною про те, що всі її вистави, які мали відбутися найближчим часом – скасовано з об’єктивних причин.

Лілія показала себе під час лікарняного. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

А ще Ребрик подякувала своїм підписникам за привітання до Міжнародного жіночого дня. Це ледь не перше відео, де артистка з’являється перед прихильниками під час хвороби. Вона все одно намагається тримати гідний вигляд. Робить макіяж, але камеру ставить віддалено, бо видно, що Лілія виснажена від вірусу.

Лілія Ребрик показала себе після хвороби. Скріншот взято з інстаграм-сторінки зірки.

Навіть на відео говорить телеведуча досить тихо, аби вберегти голосові зв’язки. Деталі ж своєї хвороби зірка не розповідає.

 

Схожі статті