Чому чоловік Ірини Білик полишив родину та поїхав до Москви? Подробиці п’ятого шлюбу української поп-діви

Ірина Білик справжня серцеїдка - п'ять разів була заміжньою. Давайте дізнаємося, чи тривають досі її стосунки з останнім чоловіком та як живе пара.

Ірина Білик стала причиною переживань для багатьох чоловіків: ефектна та талановита білявка не може не причаровувати. Співачка досягла вагомого успіху у шоу-бізнесі та чи стала вона щасливою в особистому житті?

Ірина Білик
Ірина Білик. Фото взято на просторах мережі. 

Як і належить справжній Примадонні української естради, Ірина змінювала своїх чоловік, наче рукавички. Лише на п’ятий ювілейний раз жінка знайшла своє кохання. Ним виявився відомий фотограф азербайджанського походження – Аслан Ахмадов.

Ірина Білик разом з молодшим сином та чоловіком. Фото взято на просторах мережі. 

Їхнє знайомство було фантастичним. Співачка розповідала, що наче інтуїція спрацювала, і побачивши одного разу фільм, присвячений Людмилі Гурченко, Ірина вирішила познайомитися з фотографом і другом актриси.

Білик спеціально поїхали до Москви, де і зараз проживає митець, аби обговорити можливість провести зйомку або зрежисувати кліп. Спочатку стосунки цієї пари були суто формальними та робочими, а потім, Аслан зрозумів, що перед ним не просто українська співачка, а його справжня муза.

Чоловік навіть поступився своєму принципу: не слухати сучасну музику – треки дружини зайняли місце у його плейлисті.

Ірина Білик у свою чергу відважилася на відчайдушний крок: вирішила стати вдруге мамою. Народжувала – не сама.

Ірина зі своїм чоловіком та сином
Ірина зі своїм чоловіком та сином. Фото взято на просторах мережі. 

Проте, парі доводиться жити на дві країни, адже вони вже дорослі люди, кожен побудував зіркову кар’єру та має популярність відповідно у рідному місті. Спілкується подружжя онлайн, а коли є час та можливість Ірина приїздить у гості до коханого.

Ірина Білик з чоловіком. Скаржиться, що змушена спілкуватися лише скайпом. Скріншот взято з Instagram-сторінки зірки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.