Соломія Вітвіцька знайшла заміну колишньому чоловікові: ведуча насолоджується новою компанією

Соломія Вітвіцька оговталася від розриву з коханим та живе, як хоче.

Популярна українська телеведуча, зірка плюсів, блогерка, Соломія Вітвіцька, яка нещодавно розлучилася з чоловіком після семи років спільного життя, продовжує активно подорожувати  і ділиться зі своєю численною аудиторією цікавими моментами з професійної та особистої сфери. На цей раз зірка “1 + 1” показала ідеальні вихідні у досить приємній компанії.

Ах, Одесо, перлино біля моря

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Соломія опублікувала серію фотографій, зроблених на березі Чорного моря: незважаючи на березневі холоди, ведуча не стала чекати літа і вирушила до Одеси разом з друзями. Не дивлячись на те, що погода не сприяла приємному відпочинку, їй не вдалося втрутитися у плани молодих людей, які навідали Одесу-Маму.

“Ми багато сміялися і танцювали, мало спали і насолоджувалися кожною миттю. Побачилися з класними людьми і відкрили для себе багато цікавих місцин. Це був насичений weekend в Одесі. Ми вже на шляху додому і готові до нового робочого тижня”, – досала Соломія яскраве фото.

Нагадуємо, що Соломія Вітвіцька в грудні 2020 року офіційно розлучилася з режисером Владом Кочетковим, а в січні обнародувала своє рішення в досить стриманому та навіть романтичному стилі. Місяць тому зірка телеканалу ” 1 + 1 ” повідомила, що розлучилася з відомим українським кліпмейкером. Зіркова пара перебувала в шлюбі сім років, їхнє весілля в 2013 році до сих пір називають головною подією того року. Але як виявилося пара давно готувалася до розставання та навіть продала спільне майно.

Схожі статті