Маша Єфросиніна розповіла на що довелося піти заради життя другої дитини: про це нагадує шрам на животі

Телеведуча Маша Єфросініна відверто розповіла про ставлення до свого тіла та проблему прийняття самої себе.

Сьогодні Маша Єфросініна — успішна мама, дружина та телеведуча, яка надихає тисячі прихильниць працювати над собою та ставати кращою. Сама Маша не раз зізнавалася, що вона буквально щодня отримує сотні повідомлень з подякою за мотивацію або ж з проханнями про пораду.

Зірка українського шоубізу ніколи не приховувала своїх проблем — наприклад, відверто розповідала про те, що розходилася з чоловіком на початку їхніх стосунків. Залишається телеведуча чесною перед своїми підписнкиами і у своїх соціальних мережах.

Маша Єфросініна з чоловіком Тимуром і дітьми
Маша Єфросініна з чоловіком Тимуром і дітьми

У своєму новому пості Єфросініна зізналася, що й досі продовжує долати комплекси і вчиться любити себе знову і знову.

Маша зізналася, що вона має абсолютно неідеальне тіло. Особливо на ньому позначилися дві вагітності:

“В дзеркалі я бачу неідеальні груди, живіт, який нависає після других пологів з великим шрамом”, — відверто поділилася зірка.

Вона також підкреслила, що за ідеальними фотокартками приховується шкіра, яка страждає від запалень після інтенсивного гриму, набряклі очі та перша сивина. Однак сама Єфросініна додала, що всі її недоліки — не привід не любити себе або розчаровуватися в собі.

Маша Єфросініна
Маша Єфросініна

Маша розповіла, що останні п’ять років вона щоранку підходить до дзеркала і починає свій день з самої себе. Перш за все, говорить собі, що вона прекрасна і посміхається усім “неідеальностям” у відзеркаленні.

Єфросініна додала, що прагне, аби кожна жінка перестала терпіти приниження і неповагу до себе, а з гордістю відстоювала своє право на любов, кар’єру, дітей та тіло.

Схожі статті