Де живе Олег Скрипка? Знайшлися розкішні маєтки співака з власною фермою для коней, озерами та лижною трасою

Маєтки Олега Скрипки вражають своєю оригінальністю та самобутністю.

Про розкішні маєтки лідера відомого українського гурту “Воплі Відоплясова” стало відомо з нового відео, опублікованого на YouTube-каналі “Кyiv Live”. KYIV.LIVE – це вітчизняний канал про життя столиці України. Блогери розповідають “про важливе і кумедне, про серйозне і приємне, про поразки і перемоги, про лівий берег і про правий” і про бажання змінити місто на краще.

Етнобудинок

Як відомо, виконавець віддає перевагу жити за містом та має у своїй власності два розкішних маєтки.

Етнобудинок Олега Скрипки та лазня знаходяться в мальовничому селі Козаровичі, що на Київщині. Однак, основним житлом артиста є будинок, який знаходиться на відстані 10 км від самого Хрещатика у Голосіївському лісі.

Олег Скрипка відомий своїм коханням до природи.

Основні його переваги полягають в тому, що житло знаходиться далеко від людей, поблизу немає жодних сусідів, тому зірка може спокійно насолоджуватись природою, тишею та шукати натхнення.

Розкішний маєток

Недалеко від самотнього маєтку, як виявилося, розташовані лижна траса та конюшня, де можна активно проводити своє дозвілля. Навіть їхати на гірсько-лижнийкурорт не потрібно!Недалеко від заможного будинку знаходиться озеро, на якому родина дуже часто відпочиває.

Територія відома своїми паранормальними властивостями.

Варто також зазначити, що навколо маєтку Олега Скрипки, на відміну від інших відомих людей, немає жодної огорожі, окрім шлагбаума, що розташований на самому в’їзді.

До речі, подейкують, що дана територія має неймовірні цілющі властивості та особливу ауру. І звісно це лише думка спеціалістів, які займаються паранормальними явищами та вивчають енергію різноманітних місцин.

Схожі статті